Partners

Het IIA dankt onze partners voor de jarenlange samenwerking en het vertrouwen. Een partnership bij het IIA biedt vele voordelen. Ook voor uw organisatie!

Wilt u partner worden van het IIA? 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen van Tol, event-/ opleidingsmanager: jeroen.vantol@iia.nl of 088 – 0037101.
Alvast de mogelijkheden bekijken? Download hier de brochure met 2023 Partnership mogelijkheden


Platinum

               

          

Gold

Logo Protiviti Partner IIA Congres 2017     

Bronze
          
                    
          
          
    

Samenwerkingspartner

NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is de community & platform voor leiders en toezichthouders van middelgrote en grote ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Bij NCD kunnen commissarissen en directeuren zich ontwikkelen en reflecteren met gelijkgestemden  in een vertrouwde omgeving. 

NOREA is de beroepsorganisatie van IT-auditors in Nederland en beheert het register van gekwalificeerde IT –auditors (RE’s). De organisatie heeft ca. 1750 leden en 300 aspirant-leden (d.w.z. IT-auditors in opleiding). Het register geeft aan opdrachtgevers en derden de mogelijkheid om vast te stellen of iemand op grond van zijn of haar opleiding en ervaring heeft voldaan aan de eisen die door de beroepsorganisatie worden gesteld. IIA-Nederland is door NOREA geaccrediteerd om namens NOREA kwaliteitsonderzoek uit te voeren ten behoeve van de RE’s die werkzaam zijn bij de interne auditdiensten.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie