Partners

Het IIA dankt onze partners voor de jarenlange samenwerking en het vertrouwen. Een partnership bij het IIA biedt vele voordelen. Ook voor uw organisatie!

Wilt u partner worden van het IIA? 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen van Tol, event-/ opleidingsmanager: jeroen.vantol@iia.nl of 088 – 0037101.
Alvast de mogelijkheden bekijken? Download hier de brochure met 2024 Partnership mogelijkheden.


[kolomlinks


Samenwerkingspartners

NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is de community & platform voor leiders en toezichthouders van middelgrote en grote ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Bij NCD kunnen commissarissen en directeuren zich ontwikkelen en reflecteren met gelijkgestemden  in een vertrouwde omgeving. 


NOREA is de beroepsorganisatie van IT-auditors in Nederland en beheert het register van gekwalificeerde IT –auditors (RE’s). De organisatie heeft ca. 1750 leden en 300 aspirant-leden (d.w.z. IT-auditors in opleiding). Het register geeft aan opdrachtgevers en derden de mogelijkheid om vast te stellen of iemand op grond van zijn of haar opleiding en ervaring heeft voldaan aan de eisen die door de beroepsorganisatie worden gesteld. IIA-Nederland is door NOREA geaccrediteerd om namens NOREA kwaliteitsonderzoek uit te voeren ten behoeve van de RE’s die werkzaam zijn bij de interne auditdiensten.


De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en accountants-administratieconsulenten).


De website van het Risk & Compliance Platform Europe is live sinds 2014. De website is een grensoverschrijdend interactief platform in NEGEN talen met hun eigen unieke content, te weten Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens, Bulgaars en Tsjechisch-Slowaaks. De website richt zich als platform tot alle professionals die werkzaam zijn op het gebied van risk en compliance, zowel in de financiële wereld, bij de grote en middelgrote ondernemingen als naar professionals in de (semi-) publieke sector. Maar niet alleen de risk en compliance managers / officers behoren tot onze doelgroep, maar ook general en business managers, die in hun dagelijkse werkzaamheden geconfronteerd worden met de toegenomen risico’s en de toegenomen regeldruk van zowel nationale als internationale overheidsinstanties en toezichthouders. Het spreekt voor zich dat de artikelen op het Risk & Compliance Platform Europe ook interessant zijn voor toezichthouders, accountants, controllers, auditors en juristen.


ISACA NL Chapter is de Nederlandse beroepsvereniging voor information governance, control, security en audit professionals. De vereniging is onderdeel van ISACA Global. De beroepsvereniging heeft een actief bestuur en diverse kennisgroepen.

Kennis delen
ISACA NL Chapter biedt informatie over de laatste inzichten, best practises en ontwikkelingen in IT governance, risk en security management. Daarvoor organiseert ISACA NL Chapter onder meer:

  • Trainingen
  • Square Tables (webinars)
  • Round Tables

 

De ACFE heeft mondiaal bijna 75.000 leden verdeeld over 195 afdelingen. De Nederlandse afdeling telt inmiddels 400 leden van ruim 75 verschillende organisaties in zowel de publieke als private sector.

Het doel van de ACFE is kennis uitwisselen en trainingen aanbieden aan leden alsmede het verminderen van het aantal fraude incidenten en bijdragen aan de publieke opinie over ons vak. De Nederlandse afdeling doet dit door driemaandelijkse ledenbijeenkomsten met interessante gastsprekers en netwerkmogelijkheden te organiseren.

De ACFE biedt leden de mogelijkheid om zich te diplomeren als Certified Fraud Examiner. Het CFE diploma geeft aan dat men in het bezit is van uitgebreide kennis op het gebied van fraude preventie en detectie. De Nederlandse afdeling biedt een examentraining aan in samenwerking met IMF.


TI-NL richt zich op een wereld waarin de overheidsdiensten, de politieke wereld, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld én burgers vrij van corruptie zijn. Hierbij ligt de nadruk op verbetering van integriteit, transparantie en verantwoording in de Nederlandse samenleving.


Aandacht voor compliance, ethiek en integriteit is door de jaren heen een belangrijk maatschappelijk onderwerp geworden. Sector overschrijdend. Nationaal en internationaal. Voor het private en publieke domein. Voor het algemene belang.

De VCO is al ruim 20 jaar de beroepsvereniging voor professionals gericht op ethiek, compliance en integriteit. De VCO biedt een openbaar platform met kennis en handvatten om het bewustzijn rondom de thema’s te vergroten. Dit doen we regelmatig in samenwerking met onze Partners.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie