Podcasts, video's en webinars

In samenwerking met onze partners maken we een serie podcasts over actuele onderwerpen in internal auditing. De podcast worden opgenomen in de studio van Ferocia. Houdt deze pagina goed in de gaten. Deze wordt steeds aangevuld met nieuwe podcast.

Seizoen 2 Audit Cast - IIA Nederland

S2A1. Waarderend risicomanagement
In de eerste aflevering van seizoen 2 van Audit Cast bespreken we "Waarderend Risicomanagement". Peter Hartog gaat in gesprek met Arthur Izeboud, senior consultant bij Vanberkel Professionals en directeur van Risk Journey. Arthur is gespecialiseerd in risicomanagement, met een bijzondere focus op de gedragscomponent binnen dit vakgebied.

S2A2: Cybersecurity en DORA
In de tweede aflevering van seizoen 2 van Audit Cast bespreken we "Cybersecurity en DORA". The Digital Operational Resilience Act (DORA) speelt een cruciale rol in de cybersecurity, vooral binnen de financiële sector. Peter Hartog gaat in gesprek met Ronald van de Langenberg, partner en oprichter van InAudit. Ronald, met zijn uitgebreide ervaring in cybersecurity, is ook de organisator van de cybersecurity quiz. Mis deze boeiende aflevering niet!

 

 

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie