Nieuw bij IIA Global: AI Knowledge Center

01-05-2024

IIA Global heeft recentelijk een AI Knowledge Center opgezet, een centrale hub waar regelmatig nieuwe publicaties en tools worden gepubliceerd die de integratie van kunstmatige intelligentie (AI) in de auditpraktijk bevorderen. Kunstmatige intelligentie is tegenwoordig een hot topic en er verschijnen steeds meer relevante studies en richtlijnen.

Een recente bijdrage in het AI Knowledge Center is van Imran Nashir, lid van de Commissie Vaktechniek van IIA Nederland. In zijn artikel bespreekt hij het gebruik van AI in risicoanalyses, een essentieel onderdeel voor interne auditors om de uitdagingen en kansen van AI grondig te begrijpen.

Het artikel van Imran Nashir is een uitstekend voorbeeld van de praktische toepassingen van AI die worden verkend en gedeeld binnen de gemeenschap van interne auditors. Dit initiatief onderstreept het belang van voortdurende educatie en de adoptie van nieuwe technologieën in de auditsector. Lees het volledige artikel hier.

Voor meer informatie over het gebruik van AI in risicoanalyses en andere gerelateerde publicaties, bezoek het AI Knowledge Center van IIA Global. 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leer hoe AI kan worden ingezet om de interne auditpraktijk te versterken.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie