Adverteren

Uw producten en/of diensten kunt u bij onze doelgroep op meerdere manieren onder de aandacht brengen.

De vacaturebank op onze website biedt de mogelijkheid om tegen lage kosten zeer gericht de volledige doelgroep te bereiken met het plaatsen van een vacature voor een langere periode. De website wordt maandelijks 15.000 keer bezocht. Vacatures worden getoond op de homepage en in de online vacaturebank. Tevens wordt de vacature opgenomen in de tweewekelijkse nieuwsbrief. De kosten voor het plaatsen van een vacature bedragen € 600 excl. btw.

Het Audit Magazine is hét vaktijdschrift voor alle internal auditors, en verschijnt vier keer per jaar. Het wordt op aanvraag verspreid onder de leden van IIA Nederland en overige geinteresseerden. Het magazine is ook online te lezen via auditmagazine.nl en via een app. In het Audit Magazine kunt u een advertentie plaatsen. Bekijk de advertentiespecificaties 2019.

De tweewekelijkse digitale nieuwsbrief informeert over (educatieve) activiteiten en (internationale) ontwikkelingen en wordt naar ruim 3.000 abonnees verzonden. Het is mogelijk om uw producten/diensten in deze nieuwsbrief onder de aandacht te brengen. De kosten voor een advertentie in de nieuwsbrief bedragen € 400. Neem voor meer informatie contact op met communicatie@iia.nl.

Ook kunt u als erkende PE opleider (NBA, Cedeo getoetst) uw PE trainingen onder de aandacht brengen op onze website en in de nieuwsbrief. Het tarief hiervoor bedraagt € 300 per training per jaar, ongeacht het aantal uitvoeringen.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie