Adverteren

Uw producten en/of diensten kunt u bij onze doelgroep op meerdere manieren onder de aandacht brengen.

De vacaturebank op onze website biedt de mogelijkheid om tegen lage kosten zeer gericht de volledige doelgroep te bereiken met het plaatsen van een vacature voor een langere periode. De website wordt maandelijks 15.000 keer bezocht. Vacatures worden getoond op de homepage en in de online vacaturebank. Tevens wordt de vacature opgenomen in de tweewekelijkse nieuwsbrief. De kosten voor het plaatsen van een vacature bedragen in 2022 € 650 excl. btw.

Het Audit Magazine is hét vaktijdschrift voor alle internal auditors. Sinds 2022 is Audit Magazine een interactief, online platform waarmee internal auditors tweewekelijks gevoed worden met nieuwe artikelen - auditmagazine.nl. Bovendien verschijnt er nog één keer per jaar een gedrukte editie welke op aanvraag verspreid wordt onder de leden van IIA Nederland en overige geinteresseerden. Het is mogelijk om vanaf €100,- een advertentie te plaatsen in het online magazine en vanaf €750,- in de gedrukte uitgave.

De digitale nieuwsbrief informeert over (educatieve) activiteiten, uitgebrachte publicaties en (internationale) ontwikkelingen. De Nederlandse nieuwsbrief verzenden we elke twee weken naar bijna 3.000 ontvangers. De Engelse nieuwsbrief verzenden we eens per maand naar zo'n 2.700 ontvangers. Het is mogelijk om uw producten/diensten in deze nieuwsbrieven onder de aandacht te brengen. De kosten voor een advertentie per nieuwsbrief bedragen in 2022 €450,-. Neem voor meer informatie contact op met communicatie@iia.nl.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie