Adverteren

Uw producten en/of diensten kunt u bij onze doelgroep op meerdere manieren onder de aandacht brengen.

De vacaturebank op ons website biedt de mogelijkheid om tegen lage kosten zeer gericht de volledige doelgroep te bereiken met het plaatsen van een vacature voor een langere periode. De website wordt maandelijks 12.500 keer bezocht. Vacatures worden getoond op de homepage en in de online vacaturebank. Tevens wordt de vacature opgenomen in de nieuwsbrief en twee weken later nog eens herplaatst. De kosten voor het plaatsen van een vacature bedragen € 600.

Het Audit Magazine is het vaktijdschrift voor internal auditors van IIA Nederland, dat vier keer per jaar verschijnt. Het wordt in een oplage van 2.800 verspreid onder leden van IIA Nederland. In het Audit Magazine kunt u een advertentie plaatsen. Bekijk de advertentiespecificaties 2018.

De tweewekelijkse digitale nieuwsbrief informeert over (educatieve) activiteiten en (internationale) ontwikkelingen en wordt naar ruim 3000 abonnees verzonden. Het is mogelijk om uw producten/diensten in deze nieuwsbrief onder de aandacht te brengen. De kosten voor een advertentie in de nieuwsbrief bedragen € 400. Neem voor meer informatie contact op met communicatie@iia.nl.

Ook kunt u als erkende PE opleider (NBA, Cedeo getoetst) uw PE trainingen onder de aandacht brengen op onze website en in de nieuwsbrief. Het tarief hiervoor bedraagt € 300 per training per jaar, ongeacht het aantal uitvoeringen.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie