Vacaturebank

Het is mogelijk uw vacature op het gebied van internal audit op onze website te plaatsen. Uw voordeel is dat u hiermee tegen lage kosten zeer gericht de volledige doelgroep bereikt, en bovendien gedurende een langere periode dan door middel van een advertentie in een gedrukt medium. Onze website wordt per maand circa 15.000 keer bezocht. Vacatures die we op de website plaatsen, nemen we ook eenmalig op in onze tweewekelijkse nieuwsbrief die wordt verstuurd naar meer dan 3.000 ontvangers.

De kosten voor plaatsing van een vacature bedragen €995,- excl. btw. Hiervoor wordt de vacature twee maanden geplaatst. De vacature is terug te vinden op de homepage, bij de online vacaturebank op onze site en in de tweewekelijkse nieuwsbrief. Wij werken niet met bureaukorting.

Het materiaal dient u aan te leveren aan communicatie@iia.nl:

  • een bedrijfslogo in jpeg formaat
  • de volledige vacaturetekst of een url naar de vacature
  • een e-mailadres en/of telefoonnummer en/of url waar kandidaten op de vacature kunnen reageren

Voor meer informatie over het plaatsen van een vacature op de website kunt u contact opnemen met het bureau via 088 0037 100. Voor vragen over de plaatsing vraagt u naar de medewerker communicatie. Voor vragen over de facturering vraagt u naar de medewerker administratie.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie