Benchmark Place

Met Benchmark Place ondersteunt het IIA haar leden om de eigen IAF te evalueren en te vergelijken met die van soortgelijke organisaties. Benchmark Place biedt toegang tot het Internal Audit Ambition model (IA AM) en de Scorecard. Met één account heb je toegang tot beide applicaties: real-time, geanonimiseerd, beveiligd en AVG-compliant. 

Ambition Model & Scorecard

Daar waar het Ambition Model vooral bedoeld is voor de strategische planning, is de Scorecard, ontwikkeld door de commissie Benchmark Place i.s.m. IFACI, gericht op de onderliggende operationele bedrijfsvoering van de IAF. Met het IA AM maak je inzichtelijk waar je nu staat, hoe dit zich verhoudt tot het IPPF, waar je ambities liggen en welke stappen je wilt zetten om verder te groeien. Met de Scorecard kun je kijken naar de onderliggende factoren, als bezetting, opleidingen en budgetten. Beide modellen zijn gestructureerd volgende dezelfde thema’s, zodat de analyses van beide elkaar versterken. Op beide modellen kun je je als IAF benchmarken met (zelf te kiezen) vergelijkbare IAF’s uit Europa, op concrete en actuele internal auditonderwerpen. 

Aanmelden voor Benchmark Place

Benchmark Place is gratis beschikbaar voor CAE’s die lid zijn van het IIA en/of NBA LIO.

Registreren kan via de Benchmark Place aanmeldpagina

Wie al toegang heeft tot het Ambition Model, heeft nu ook automatisch toegang tot de Scorecard.

Lid worden van het IIA kan via onze ledenservicepagina.

Benchmark Place is een coproductie van  meerdere Europese instituten voor internal auditors.


 

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie