SVRO

 

De Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) is de stichting van IIA Nederland die het register van Operational Auditors verzorgt.

Een Register Operational Auditor (RO) is een operational auditor die voldoet aan door de stichting gestelde opleidings- en ervaringsvereisten en is ingeschreven in het door de stichting beheerde register. Het register geeft derden de mogelijkheid om vast te stellen of iemand op grond van zijn of haar opleiding en ervaring heeft voldaan aan de eisen die door de stichting worden gesteld.

Een RO heeft de verplichting te voldoen aan de permanente educatie-eisen zoals beschreven in het Reglement Permanente Educatie Register Operational Auditors en conformeert zich aan de Code of Ethics van het IIA.

 

SVRO Jubileum

Op 7 juli 2019 vierden we het 25-jarig jubileum van de SVRO. Een kwart eeuw om met veel plezier op terug te kijken! Een echt feest, en dat is ook wat het lezen van dit jubileumnummer moet zijn: een feest der herkenning, met een glimlach denkend aan vroeger, met trots op waar we nu staan en waar we samen naar op weg zijn. 

Contactinformatie

De SVRO is per mail te bereiken via svro@iia.nl en telefonisch via 088 003 7100. 

SVRO flyer

Download hieronder onze flyer met informatie over de meerwaarde van de RO-titel. 

  

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie