PE-registratie

Om je RO-titel of C-titel te behouden heb je als internal auditor een PE-verplichting. Zo laat je zien dat je je continu blijft ontwikkelen binnen je vakgebied. Op deze pagina kun je als RO je behaalde PE-punten registreren. 

Meer informatie over Permanente Educatie

Klik hier om online uw PE punten te registreren.

Meer informatie over PE-registratie RO's

De CPE-registratie voor CIA, CCSA, CFSA, CRMA, CGAP en QIAL certificeringen vindt in Amerika plaats via het CCMS van IIA Global. Wil je graag voor jezelf het totale overzicht behouden, dan kun je uiteraard ook hier op de Nederlandse pagina je PE-punten registreren. Echter, voor de toetsing van het benodige aantal PE-punten is het noodzakelijk dat je dit ten eerste doet in het CCMS van IIA Gbload.  

Naar het CCMS van IIA Global

Meer informatie over internationale certificering

Zoho is ons nieuwe CRM systeem waarbij u uw profiel kunt aanpassen en uw PE punten kunt inzien en registreren. Het is wel van belang dat u via onze uitnodiging een account aanmaakt via Zoho en niet zelf een account aanmaakt, aangezien deze anders niet gelinkt is aan IIA Nederland. Mocht u de uitnodiging opnieuw willen ontvangen dan horen wij dit graag via leden@iia.nl

Laat het ons ook weten wanneer uw email adres verandert dan ontvangt u ook een nieuwe uitnodiging van ons zodat er geen gegevens verloren gaan.

De PE registratie van de trainingen vanaf 2021 die u via IIA Nederland volgt worden automatisch voor u geregistreerd. 

Opgave IIA activiteiten

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie