Permanente Educatie

PE-verplichting

Actief werkzame Register Operational Auditors (RO's) en werkzame Internal Auditors die in het bezit zijn van een CIA, CCSA, CFSA, CRMA, CGAP of QIAL certificering zijn gebonden aan Permanente Educatie (PE) / Continuing Professional Education (CPE). RO’s dienen minimaal 40 PE punten per jaar te behalen, waarvan minimaal 20 punten voor gestructureerde vormen. CIA's dienen minimaal 40 CPE punten per jaar te halen. Auditors met een CCSA, CFSA, CRMA, CGAP of QIAL certificering dienen minimaal 20 CPE punten per jaar te halen om de titel te mogen blijven voeren. 

 

Meer over PE-registratie RO's

PE-punten registreren

 

Behalen van PE-punten

De IIA Academy biedt jaarlijks tientallen events die u kunnen bijstaan in het behalen van PE-punten.

 

Naar IIA Academy

CPE-registratie CIA, CCSA, CFSA, CRMA, CGAP, QIAL

De CPE-registratie voor CIA, CCSA, CFSA, CRMA, CGAP en QIAL certificeringen vindt in Amerika plaats. Ook de inschrijvingen gaan direct via Global. IIA Nederland kan u hierin niet bijstaan. Hier kunt u inloggen in het CCMS van IIA Global waar u eveneens diverse handleidingen over certificering. het CCMS-systeem en examens kunt vinden.

Indien niet aan de CPE vereisten wordt voldaan, zal dit leiden tot het intrekken van het recht om de CIA, CCSA, CFSA, CRMA, CGAP of QIAL titel te voeren.

 

Meer informatie over internationale certificering
 

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie