SVRO - Permanente Educatie

PE-verplichting

Actief werkzame Register Operational Auditors (RO's) zijn gebonden aan Permanente Educatie (PE) en dienen minimaal 40 PE punten per jaar te behalen, waarvan minimaal 20 punten voor gestructureerde vormen. 

PE-registratie RO's

Het Reglement Permanente Educatie Register Operational Auditors is per 1 juli 2012 in werking getreden en per 1 januari 2021 voor het laatst vernieuwd. Actief werkzame RO's dienen hun PE-punten in te dienen via onze website. Uiterlijk 31 maart dienen de punten van het voorafgaand jaar te zijn ingevoerd.

Klik hier om online uw PE punten te registreren.

Jaarlijks wordt gecontroleerd op registratie van voldoende PE-punten. Via een steekproef wordt een aantal RO's gevraagd de behaalde PE-punten te specificeren en met bewijsmateriaal te onderbouwen. De resultaten hiervan worden jaarlijks gepubliceerd.

RO's die niet voldoen aan de PE-verplichting, worden in de gelegenheid gesteld dit binnen een redelijke termijn te corrigeren. Indien hieraan geen gehoor wordt gegeven, kan het Bestuur disciplinaire maatregelen treffen, wat onder andere kan leiden tot het intrekken van het recht om de RO-titel te voeren.

Behalen van PE-punten

De IIA Academy biedt jaarlijks tientallen events die u kunnen bijstaan in het behalen van PE-punten.

 
Zoho is ons nieuwe CRM systeem waarbij u uw profiel kunt aanpassen en uw PE punten kunt inzien en registreren. Het is wel van belang dat u via onze uitnodiging een account aanmaakt via Zoho en niet zelf een account aanmaakt, aangezien deze anders niet gelinkt is aan IIA Nederland. Mocht u de uitnodiging opnieuw willen ontvangen dan horen wij dit graag via leden@iia.nl

Laat het ons ook weten wanneer uw email adres verandert dan ontvangt u ook een nieuwe uitnodiging van ons zodat er geen gegevens verloren gaan.

De PE registratie van de trainingen vanaf 2021 die u via IIA Nederland volgt worden automatisch voor u geregistreerd. 

 

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie