Audit tooling webinar reeks: Naris - Naris GRC

Wij kondigen hierbij onze nieuwe reeks webinars aan waar diverse leveranciers (partners en sponsoren) hun audit management oplossingen kunnen presenteren aan onze leden. Na het succes van twee jaar geleden, waarbij onze leden de sessies als uiterst waardevol hebben ervaren, zijn we verheugd om deze kans opnieuw aan te bieden. Deelnemen aan de webinars is kosteloos maar je ontvangt wel 1 PE punt als je 60 minuten lang het webinar hebt gevolgd. 

We starten de reeks half mei en deze loopt tot eind juni. Elke dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur. Je moet je voor elk webinar aanmelden. Klik op de linkjes naar keuze om je aan te melden.

28 mei 2024
Titel: Audit tooling webinar reeks: Naris - Naris GRC
Tijdstip: 16:00-17:00

18 juni 2024
Titel: Audit tooling webinar reeks: Cerrix
Tijdstip: 16:00-17:00

Aanmelden
Volgens recent onderzoek is Audit Management Software (AMS) niet meer weg te denken om de auditfunctie goed te ondersteunen en het audit proces te faciliteren. Waarom is het een must-have? Wat kan het allemaal automatiseren? En waarom zorgt een AMS voor meer begrip en minder discussies in een organisatie?  

Bullet points 
1.    Wat zijn de belangrijkste redenen om een AMS te gebruiken? Hoe efficiënt is het? Wat is de integratie met risicomanagement?
2.    Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten in een AMS?
3.    Integratie met GRC
4.    Wat zijn de belangrijkste trends?

Spreker
Erik van Marle (CEO @ Naris & Docent Riskmanagement Beheersing en Financiering @ University of Twente)

Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar, gaat je ermee akkoord dat wij uw gegevens delen met de aanbieder. Dit is nodig in verband met de link die je te zijner tijd voor dit webinar gaat ontvangen.

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie