Michel Kee nieuwe partner bij Mazars

03-11-2016

Michel Kee, voorzitter van de Raad van Advies van IIA Nederland, is na een kleine 2,5 jaar weer terug in Nederland. In 2014 vertrok Michel naar Oman om de Internal Auditfunctie van Orpic te transformeren. Die missie is volbracht en Oman is voor Michel een zeer rijke ervaring geweest.

In de periode in Oman heeft Michel de aansluiting met het IIA altijd behouden. Bij terugkeer in Nederland zal hij zijn rol als voorzitter van de Raad van Advies continueren. Bovendien zal hij zijn gezicht nu weer vaker kunnen laten zien bij IIA-evenementen.

Verder wordt Michel Kee vanaf 1 januari 2017 partner van Mazars. Hij gaat leiding geven aan de Governance, Risk & Internal Controlpraktijk (GRIC) met een focus op Internal Audit. Na 16 jaar basis bij KPMG en 16 jaar in CAE rollen bij internationale ondernemingen is de cirkel rond met de terugkeer naar de consultancy.

Wij wensen Michel veel succes.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie