Auditors for Charity zoekt commissielid werkzaam bij een goed doel

30-01-2024

Het IIA biedt Auditors for Charity voor goede doelen in Nederland aan. Dit initiatief helpt goede doelen verder met de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Daarnaast bieden wij  auditors, via een maatschappelijke bijdrage, een mooie leerervaring. Waar grote ondernemingen een IAF hebben, beschikken goededoelenorganisaties (GDO) hier zelden over vanwege vaak de te hoge kosten. Auditors for Charity vult dat gat. 
 
Voor de Commissie Auditors for Charity zijn wij op zoek naar een internal auditor  werkzaam voor een goededoelenorganisatie en graag onze commissie zou willen versterken en zijn/ haar expertise met ons te delen. Wij komen 1x in de 2 weken een half uur samen via Zoom. Ben jij werkzaam voor een goed doel, heb jij de ervaring en lijkt het je leuk om hier op vrijwillige basis tijd in steken, dan zijn wij op zoek naar jou! Bij vragen of interesse kun je mailen naar charity@iia.nl. Hopelijk tot snel!
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie