06-01-2009
06-01-2009

Commissie Seminars zoekt uitbreiding

De Commissie Seminars houdt zich bezig met de organisatie van seminars voor leden en niet-leden. Hiermee komen belangrijke gezichtsbepalende activiteiten van IIA Nederland voor rekening van deze commissie.

Met de seminars bedient het instituut de senior auditors en auditmanagers die bij willen blijven op de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. In de seminars worden dan ook vooral vernieuwende en beschouwende onderwerpen gebracht die de auditor op dit moment bezighouden.

Het feit dat de Commissie Seminars wil aansluiten op de actualiteit, maakt het voor de commissieleden tot een sport om steeds weer kwalitatief hoogwaardige sprekers met vernieuwend materiaal te contracteren. De commissieleden staan met beide benen in de auditpraktijk; zowel bedrijfsleven als overheid zijn vertegenwoordigd in de commissie. Eens in de zes weken komen de commissieleden bijeen om van gedachten te wisselen over de organisatie van de evenementen.

Ben jij enthousiast en wil je je inzetten voor een betere beroepsuitoefening van internal auditors, meld je dan aan voor onze commissie.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar iia@iia.nl
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie