16-09-2015
16-09-2015

Doe mee met de Internal Audit Innovation Award


"Stel dat je elke dag 10 minuten de tijd neemt om na te denken hoe je je werk anders kan doen óf hoe je anders kunt werken. Even afstand nemen van je dagelijkse routine. Hoe creëer je een meerwaarde (voor jezelf en/of je team) door een innovatieve aanpak?"

Protiviti en IIA organiseren dit jaar voor de tweede keer de Internal Audit Innovation Award. Vanuit de ambitie van het IIA en Protiviti om Internal Audit als vakgebied verder te helpen, hebben wij deze prijs in het leven geroepen.

Heb jij in het afgelopen jaar met jouw team iets nieuws bedacht en/of gerealiseerd, waarvan je denkt “daar hebben andere Audit afdelingen ook iets aan”? Doe dan mee en deel de innovaties waar je trots op bent. Jouw innovaties die ons vak verder helpen!

Inzendingen
Verras ons met jouw innovatieve aanpak en presentatie. Kort en krachtig, maximaal 2 A4-tjes. Elke soort presentatie is toegestaan (storyboard, foto, video en/of prezi). De meeste innovaties beginnen klein, dus denk niet meteen te groot. Waar het om gaat is dat je afdeling iets heeft bedacht wat ook waarde heeft voor andere afdelingen.
Voorbeelden waar je aan kunt denken:

  • Een idee om audit findings beter te communiceren
  • Nieuwe audit benaderingen van cultuur, strategie of soft controls
  • Slimmer werken met social business tools
  • Een uniek trainingsconcept
Of één van de waarschijnlijk honderden andere innovatieve onderwerpen waar wij nog niet eens aan hebben gedacht.

Randvoorwaarden
Deelname staat open voor alle internal audit functies waarvan tenminste één auditor lid is van het IIA. De inzendingen worden vertrouwelijk behandeld en communicatie tijdens en rond de prijsuitreiking zal in nauw overleg met de afdeling worden vormgegeven. Er is dus geen enkel risico waar het gaat om vertrouwelijkheid.

Rondetafel
De kandidaten worden uitgenodigd om hun ideeën te presenteren tijdens de rondetafelbijeenkomst op 6 oktober bij Protiviti. Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je hier aan.

Jury
De jury staat onder de deskundige leiding van John Bendermacher, vice-voorzitter van IIA Nederland.

Uitreiking
De inzendingen worden gepresenteerd aan de jury en belangstellenden tijdens een roundtable op 6 oktober. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de ALV op 5 november.

Plan vandaag nog die 10 minuten in en stuur je inzending voor 29 september 2015 naar ia.innovation@protiviti.nl
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie