23-04-2014
23-04-2014

ESAA nieuws - Round Table 8 mei - Kennismakingscollege kopjaren - Keuzemodule/Verdiepingsvakken

Vanuit de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) attenderen wij u op de volgende berichten:

ESAA: Round Table 8 mei IAA en ITAA opleidingen
Op donderdagavond 8 mei vanaf 19.00 uur houden de post-master opleidingen Internal Auditing & Advisory (IAA) en IT-Auditing & Advisory (ITAA) een Round Table waarvoor alle hoofden van IAD’s, curatoriumleden en docenten zijn uitgenodigd. Prof.dr. Mark van Twist, wetenschappelijk directeur van de opleiding IAA, wil graag met u van gedachten wisselen over het lopende onderzoek ‘Tussen audit en advisering, dilemma’s van nieuwe rollen voor de auditor’. Voor aanmelding en meer informatie over de overige sprekers en onderwerpen klik hier.

ESAA: kennismakingscollege kopjaren IAA en ITAA
Op maandagavond 12 mei 2014 kunt u deelnemen aan een kennismakingscollege over de kopjaren Internal Auditing & Advisory (RO) en IT-Auditing & Advisory (RE). Kandidaten die al een R-titel hebben komen in aanmerking voor de kopjaren. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

ESAA: colleges over actuele thema’s uit het vakgebied

De post-master opleidingen Internal Auditing & Advisory en IT-Auditing & Advisory (ESAA) worden afgesloten met colleges over actuele thema’s uit het vakgebied. Deze colleges worden ook opengesteld voor alumni en belangstellenden. In de maanden mei en juni 2014 worden colleges gegeven over onder andere “Multi-Stakeholder Governance”; “Frauditing” en “Escalating IT-Projects” (Engelstalig college door prof.dr. Mark Keil-Georgia State University). Voor het volledige programma, data en sprekers klik hier.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie