Even voorstellen: Jeroen van Tol - Opleidings- en Eventmanager bij het IIA

14-12-2021

Op 3 januari 2022 zal ik starten als Opleidings- en Eventmanager bij het Instituut van Internal Auditors. Een leuke nieuwe uitdaging! Ik ga Annemiek van Raalten opvolgen. Zij heeft in 7 jaar tijd haar sporen verdiend en achtergelaten. Zelf heb ik ook veel ervaring in het organiseren van opleidingen en evenementen. Na de hotelschool en jaren gewerkt te hebben in onder andere de hotellerie, heb ik de afgelopen 12 jaar met succes de Academie voor de Rechtspraktijk helpen opbouwen tot wat het nu is; een toonaangevende opleidingsorganisatie voor advocaten en bedrijfsjuristen.

De volgende karaktereigenschappen hebben mij daar enorm bij geholpen: enthousiast, dienstverlenend, gedreven, loyaal, communicatief, service- en resultaatgericht, integer en een goed gevoel voor humor. Bovenal ben ik de liefste vader (volgens mijn zoon Thijs van 12 jaar) en een lieve man (volgens mijn vrouw Marjolein met wie ik al 22 jaar in Baarn woon). In onze vrije tijd doen we als gezin veel aan sport. Zelf hockey ik al vanaf mijn jeugd bij de MHC Soest. Golfen en skiën met vrienden doe ik ook met veel plezier. Cultuursnuiven wordt niet vergeten. Het bezoeken van het theater, van festivals (concerten) en op stedentrip Nederland ontdekken wordt zeer regelmatig gedaan (als de Corona maatregelen het toelaten). 

Ik heb zeer veel zin om te beginnen bij de IIA. Een mooie en goede start van het jaar 2022! Fijne feestdagen.
Groet, Jeroen

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie