Genomineerden Internal Audit Scriptie Award 2018

28-05-2018

Er zijn dit jaar drie studenten genomineerd voor de Internal Audit Scriptie Award van IIA Nederland. Deze award nomineert relevante en originele scripties die bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties. Met  ingang van 2017 heeft de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) van IIA Nederland de Internal Audit Scriptie Award ingesteld.

De genomineerden

Gerben Korevaar
Constructieve Audits. Het effect van het toevoegen van positieve bevindingen en oplossingsrichtingen op de opvolging door besluitmakers.
Bekijk de samenvatting van Gerben op YouTube

Virginie de Rooij
Een Spiegel van de Werkelijkheid. Een onderzoek naar de ideeën onderliggend aan auditmethodologie en de gevolgen hiervan en een eerste aanzet voor de verdere ontwikkeling van het vakgebied Auditing.
Bekijk de samenvatting van Virginie op YouTube

Anoep Singh 
Shifting perspectives. Insights for Internal Audit Professionals based on Hannah Arendt’s Concept of the Social.
Bekijk de samenvatting van Anoep op YouTube

De winnaar wordt tijdens het IIA Congres 2018 bekendgemaakt, op de eerste congresdag op donderdag 7 juni om 15:20 uur.

Over de Internal Audit Scriptie Award
De Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) van IIA Nederland heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het vakgebied van internal auditing te stimuleren onder de deelnemers van de post-master opleidingen in Nederland. Scriptanten die met hun relevante en originele scripties bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties met een wetenschappelijk kwalitieve basis, kunnen voor een nominatie in aanmerking komen. Met het uitreiken van de Internal Audit Scriptie Award gaat IIA Nederland verder met het ondersteunen, ontwikkelen en promoten van het beroep en vak internal audit in Nederland.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie