10-04-2014
10-04-2014

Grote opkomst ALV

Op 9 april jl. woonden ruim 80 leden van het IIA de Algemene Ledenvergadering van het IIA bij. ING Bank trad op als gastheer, waarvoor de voorzitter hen zeer erkentelijk is.

De ALV werd voorafgegaan door een presentatie van Guy van Liemt, deskundige op het gebied van marketing en branding. Met zijn thema ‘Purpose’ wist Guy het zeer geïnteresseerde publiek twee uur aan de stoelen te kluisteren.

Voorzitter Michel Kee gaf een terugblik op 2013 en een vooruitblik op 2014, aan de hand van een Prezi presentatie. Karin Hubert, penningmeester lichtte de belangrijkste financiële ontwikkelingen in 2013 toe. De ALV stelde de jaarrekening vast.

Michel Kee bedankte Sander van Oosten, die aftrad na zijn volledige termijn van 6 jaar te hebben afgerond. Sander blijkt actief voor het IIA binnen het Advocacy Network in de commissie media en social media. Arjan Man, CAE van Exact, introduceerde zichzelf als kandidaat bestuurslid. Zijn benoeming werd unaniem bekrachtigd door een warm applaus van de aanwezige leden.


 
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie