IA Ambition Model is in ontwikkeling - nieuwe leden Commissie gezocht

29-01-2024

Het IA Ambition Model is een speerpunt van IIA Nederland en wordt inmiddels door vele organisaties, wereldwijd, gebruikt. 
Naast het gebruik voor interne evaluatie, zijn er inmiddels ook goede ervaringen in het gebruik voor de externe kwaliteitstoetsing. 
Om het model verder te ontwikkelen en te promoten zoeken wij 2 nieuwe leden van de Commissie.
Dit is des te belangrijker omdat begin 2024 het model zal worden aangepast aan de nieuwe IIA-standaarden (GIAS). Dat vereist een grote inspanning. Tegelijk biedt GIAS weer nieuwe mogelijkheden voor het Ambition Model: het model sluit, met haar 5 levels, aan bij het uitgangspunt dat kwaliteit meer is dan conformance met de standaarden.
Wij zijn op zoek naar 2 enthousiaste leden die mee willen werken aan deze nieuwe versie van het Ambition model en het uitdragen daarvan. 
Omdat in de komende maanden de aanpassing van het model wordt vorm gegeven, wordt in februari en maart al een substantiële inzet verwacht – denk daarbij aan gemiddeld een ½ dag per week.
Heb jij ervaring met auditing en het kwaliteitssysteem van de IAF, en lijkt het je een mooie uitdaging om een bijdrage te leveren aan dit model en daarbij samen te werken met vakgenoten?  Als je deze drie vragen met 'ja' kunt beantwoorden, of nog iets meer wil weten, neem dan contact op met Els Heesakkkers (els.heesakkers@achmea.nl) of Peter Hartog (peter.hartog@iia.nl). Het projectplan staat al in de steigers, dus we kunnen snel van start!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie