14-07-2011
14-07-2011

IIA Experience 2011

Op 20 en 21 juni organiseerde het IIA haar jaarlijkse congres: de IIA Experience 2011: Droom, durf, doe en deel!

Tijdens dit congres was genoeg te beleven. Op de eerste dag werden verschillende dagseminars georganiseerd waarin niet alleen theorie werd behandeld maar ook de praktijk direct werd geoefend. Zo vertelde Pacelle van Goethem de deelnemers hoe zij “onzichtbaar overtuigen” in de praktijk konden brengen. Jan Otten en Inge van der Meulen gaven de deelnemers de geheimen prijs van de Learning History Methode en werd de dag afgesloten met de uitreiking van de AMA-award en een 1001 nachtfeest.

Op de tweede dag werd naar de toekomst van internal audit gekeken. Het Fata Morgana Paleis was omgetoverd tot een FLATGARDEN waar de deelnemers, na inspirerende korte visies van sprekers, met elkaar in discussie gingen over de mogelijke effecten van toekomstontwikkelingen op de inhoud van het vakgebied om zo de toekomst van internal audit samen te co-creëren. Journalisten gingen met de deelnemers in gesprek of werden “live” overvallen door verslaggeefster Froukje Jansen. Na verschillende workshops sloot Mr. Harder het congres af met zijn toekomstvisie.

De nieuwe opzet van het congres, waarbij veel interactiviteit mogelijk was, is erg goed en positief ontvangen door de deelnemers.

De foto's en presentaties van het congres zijn te bekijken op de congreswebsite.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie