28-07-2011
28-07-2011

Information Security Management met ITIL version 3 door Paul Overbeek

Deze training geeft u inzicht in Information Security Management (ISM) met ITIL version 3. ISM is de opvolger van de bekende module Security Management van de vorige ITIL-versie, en is meegegroeid in de veel grotere scope van ITIL v3.

Deze tweedaagse training geeft de deelnemers een diepgaand inzicht in ISM met ITIL v3. U leert ITIL in te zetten ter ondersteuning van uw risicomanagement en informatiebeveiliging ten behoeve van uw bedrijfsbelangen. U leert het information security management proces in te richten. U leert ook wat de grenzen zijn aan ITIL v3, en wat u daarom naast het IT-beheer heeft in te richten.

Deze cursus gaat uit van deelnemers met affiniteit voor informatiebeveiliging of risicomanagement. Kennis van ITIL is niet noodzakelijk. De training wordt gegeven in een aantrekkelijke mix van kennisoverdracht, toepassing en discussie op basis van praktijksituaties en gelegenheid voor het uitwisselen van uw ervaringen.

Deze 2 daagse training wordt gehouden op 19 en 20 september van 9.00 tot 17.00 uur in Hotel Breukelen te Breukelen.

Voor meer informatie zie www.isaca.nl.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie