18-12-2014
18-12-2014

Internal Audit als waarde-instrument

Event: CAE Ronde Tafel
Datum: 31 maart 2015
IIA Partner: CPI

Waardecreatie, welke onderneming is daar niet op uit! Het is het centrale thema van CPI in gesprekken met klanten. CPI benadert audit, risk, finance en governance primair vanuit een waardeperspectief, en tevens om aan interne afspraken en wettelijke regelgeving te voldoen. Waardecreatie stuurt de aanpak en dat levert interessante resultaten op. Dit thema belooft dan ook een interessante discussie op te leveren tijdens de aanstaande CAE Ronde Tafel, georganiseerd door onze partner CPI.

Op 31 maart 2015 zal een selecte groep Chief Audit Executives een levendige discussie met elkaar aangaan over waardecreatie binnen de onderneming en de rol die Internal Audit hierin kan vervullen. Waarde in een onderneming ligt onder meer besloten in operationele winstverbetering, hogere marktwaardering, een lager risicoprofiel en nog veel meer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van waardecreatie binnen ondernemingen in het licht van de Internal Audit functie, neem dan contact op met Walter Swinkels, Partner CPI.

Geïnteresseerden in de CAE Ronde Tafel van 31 maart kunnen contact opnemen met Annemiek van Raalten.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie