Livegang nieuw ledenportaal vertraagd

04-01-2021

IIA Nederland is deze kerstperiode overgestapt op een nieuw crm. Vanwege technische problemen is het helaas nog niet gelukt om het aan het crm gekoppelde ledenportaal live te krijgen. Achter de schermen werkt de ontwikkelaar hard om dit zo snel mogelijk op te lossen. We hopen dan ook op korte termijn alle leden een e-mail te sturen met de inloginstructies voor dit nieuwe portaal. In het portaal kunnen leden de eigen gegevens beheren. Na ontvangst van de inloginstructies vragen we jullie dan ook de eigen gegevens en mailvoorkeuren te controleren. 

PE-registratie en aanmelden trainingen

Zodra het portaal live is, kun je als lid hier je PE-registratie doen. Voor nu vragen we nog even om je begrip en geduld. We hopen dat je zo snel mogelijk je PE-registratie op orde kunt maken.

Ook kun je je na livegang via dit ledenportaal aanmelden voor trainingen. Voor nu vragen we je aan te melden via trainingen@iia.nl o.v.v. de trainingsnaam, startdatum van de training en je eigen gegevens. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie