Maatregelen Coronavirus

12-03-2020

De afgelopen weken hebben wij alle informatievoorziening over het nieuwe coronavirus (COVID-19) op de voet gevolgd.

Wij willen uiteraard voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Wij volgen hiertoe de aanbevelingen en maatregelen van de gezondheidsinstanties.

Onze trainingen zijn kleinschalig, tot maximaal 20 personen. Met inachtneming van persoonlijke hygiëne en het aanspreken van ieders eigen verantwoordelijkheid, kunnen vooralsnog onze trainingen doorgang vinden. Concreet betekent dit: was regelmatig uw handen, vermijd fysiek contact/handen schudden en meld u af voor een bijeenkomst als u verkoudheids- of griepverschijnselen heeft.

Mogelijk verplaatsen wij een aantal trainingen die de komende weken zijn ingepland. De deelnemers worden hierover geïnformeerd. Zie voor meer informatie over wijzigingen en annuleren artikel 5 en 6 in onze Algemene Voorwaarden

Ons congres medio juni gaat vooralsnog door. Mocht de maatregel van het niet door laten gaan van events met meer dan 100 personen ook volgende maand nog van kracht zijn, dan beraden wij ons en nemen wij uiteraard passende maatregelen.

Bedankt voor uw begrip en geduld.
Ons hele team staat tot uw beschikking voor vragen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie