Medewerking aan referaat gezocht

16-11-2023

In het kader van mijn post-doctorale studie tot Register Operational Auditor voer ik een onderzoek uit naar het ambitiemodel dat IIA Nederland en NBA-LIO hebben ontwikkeld. Dit model heeft tot doel om de toegevoegde waarde van IAF's te evalueren en vergroten en van elkaar te leren. Voor de interne audit praktijk is het dan ook belangrijk te evalueren hoe het model beoordeeld wordt.
Hiertoe ben ik op zoek naar leden van IAF’s uit de non-profit sector, leidinggevend en niet leidinggevend, die willen deelnemen aan een enquête. Dit onderzoek draagt bij aan de continue doorontwikkeling van het model.
Kennis van het ambitiemodel is niet nodig. Wel relevant zijn kennis van de IAF en haar omgeving. 
De enquête staat open tot en met vrijdag 24 november 2023. Dit is de link: https://nl.surveymonkey.com/r/MRTPQDN

Voor elke 25 inzendingen stel ik één Bol.com bon ter beschikking van € 25 (met een maximum van zes). Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Uiteraard wordt met de door de respondenten verstrekte gegevens strikt vertrouwelijk omgegaan en is verwerking anoniem.

Mochten er naar aanleiding van dit onderzoek nog vragen zijn, dan ben ik uiteraard hiervoor bereikbaar.  

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw moeite en bijdrage. 
 

Barbara Lieuwen (06-15503729)
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie