Met korting naar IIA Congres Hongarije

22-02-2018

Twee jaar na de CEE Conferentie in 2016 organiseert IIA Hongarije wederom een internationaal IIA Congres. Dit congres vindt plaats op 12 en 13 april 2018 in Boedapest en heeft als thema Internal Audit 2020 – and Beyond.

De internal auditberoepsgroep dient naar de toekomst te kijken. Aangezien de hele wereld grote veranderingen ondergaat, dienen ook internal auditors hier klaar voor te zijn. IIA Hongarije organiseert haar congres dit jaar dan ook in samenwerking met ISACA Hongarije, waarmee ze willen aangeven dat een samenwerking tussen internal auditors en IT-auditors inmiddels echt niet meer achterwege kan blijven.

Er zijn lezingen en workshops over onderwerpen zoals: Data-Analyse, Data Mining en Big Data. Risk Assessment en Emerging Risks. IT-Audits en IT-Security. Ook ethische vragen komen voorbij, net als GDPR en de rol van Internal Audit, soft skills en Managing the unexpected events.

Als lid van IIA Nederland krijgt u 5% korting op de reguliere prijs. Schrijf hiervoor NL achter uw naam op het registratieformulier.

Meer informatie / Inschrijfformulier

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie