28-09-2009
28-09-2009

Nieuw initiatief: Commissie Individuele Dienstverlening

Vanuit de leden van het IIA is het initiatief gekomen om een nieuwe commissie in het leven te roepen. Deze commissie gaat de belangen vertegenwoordigen van de zelfstandigen onder de leden. De doelstelling is het werkgebied van deze IIA-leden in de breedte een actief kader te geven. Dit initiatief heeft onlangs de steun van het bestuur gekregen. De naam van de commissie luidt: Commissie Individuele Dienstverlening.

Eén van de initiatieven zal zijn om een portal voor zelfstandigen te faciliteren op de website van IIA Nederland. Daarnaast zullen vanuit de commissie bijeenkomsten georganiseerd worden. De kick-off van de commissie staat gepland op 8 oktober aanstaande. Op die dag wordt er gesproken over de doelen en de verdere inrichting van de commissie. Iedereen die met de commissie en collega zelfstandigen behoeften en wensen wil delen is welkom. Aan de zelfstandigen die als zodanig bekend zijn in het IIA ledenbestand is reeds een persoonlijke uitnodiging verstuurd. Er zijn veel positieve reacties op gekomen en men heeft zich ook aangemeld voor de kick-off. Nogmaals wordt iedereen uitgenodigd die de persoonlijke invitatie nog niet heeft ontvangen om te reageren. De aanmelding voor de kick-off van de commissie op 8 oktober a.s. kan gebeuren via onderstaand mailadres. Wie als zelfstandige aan het werk is en waarvan dit nog niet bekend is bij IIA kan eveneens via dit mailadres reageren. In de toekomst zullen alle betrokkenen op de hoogte gehouden worden van de commissie activiteiten. Uw gegevens of aanmelding om op 8 oktober a.s. aanwezig te zijn kunt u sturen naar: cid@iia.nl.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie