09-10-2009
09-10-2009

PAS bijeenkomst Outsourcing, Insourcing en Co-sourcing

OP 28 oktober a.s. zal PAS (de Professionele Audit Solisten) haar volgende bijeenkomst organiseren. Deze keer hebben wij gekozen voor het onderwerp:

Outsourcing, Insourcing en Co-sourcing

We menen dat dit onderwerp voor de kleine auditafdeling van groot belang is. Bovendien staat het thema door recente ontwikkelingen over de rol van de externe accountant zeer in de belangstelling.


Het onderwerp zal worden ingeleid door de heer Drs. Ronald H.J.W. Jansen RO van KPMG Advisory NV, werkzaam in de groep Internal Audit Risk & Compliance Services Ronald Jansen, geen onbekende in IIA-kring, zal vanuit zijn kennis van en ervaring met het onderwerp de presentatie verzorgen. Naast het definiëren en uitwerken van de begrippen outsourcing, insourcing en co-sourcing zal vooral de relatie worden gelegd naar de impact daarvan op de internal audit functie. Niet nadat ook begrippen als interne controle, accountantscontrole en interne beheersing de revue zijn gepasseerd.

Er zal zeker niet worden voorbijgegaan aan de lopende “Rentokil-discussie”.

Om kennis en ervaring met elkaar te kunnen delen zullen we na de presentatie, aan de hand van een aantal stellingen, de discussie over het onderwerp met elkaar aangaan.

Datum: Woensdag 28 oktober 20009

Tijd: 16.00-19.00 uur
I
nleider: Ronald Jansen

Locatie: KPMG
Burgemeester Rijnderslaan 10-20
1185 MC Amstelveen
020-6567890

Doelgroep: Auditors van kleine auditafdelingen

Deelname is gratis en inclusief ontvangst met koffie/thee en een hapje in de pauze.

Belangstellenden kunnen zich telefonisch of per mail aanmelden bij mevrouw Mieke Koudijs van de Universiteit van Amsterdam. Haar telefoonnummer is: 020 – 525 4209 en email: emia@uva.nl  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie