Programma van Behavioral Risk Congres is bekend

26-08-2016

Veel risico’s kunnen in kaart gebracht worden en via allerlei maatregelen worden afgedekt, maar dat geldt niet voor alle risico’s, met name voor gedragsrisico’s. Schimmel moet voorkomen worden.

Gedragsrisico’s en alle daarmee samenhangende zaken, zoals de meetbaarheid van ‘soft controls’, staan op het menu bij het komende Behavioral Risk Congres en alle aspecten rond het thema zullen door de experts behandeld worden op een interactieve manier. Het congres gaat daarbij voor het eerst in detail in op de meetbaarheid van soft controls in de praktijk.

Het programma van het eerste Behavioral Risk Congres 2016 heeft als thema “Meetbaarheid van soft controls”. De opzet van het congres is bij uitstek interactief, met de inzet van moderatoren. De voertaal van het congres is Nederlands. Keynotes zijn onder andere Theodor Kockelkoren, de professoren Arjo Klamer, Jan Derksen, Theo Kocken en de heren John Bendermacher en Chris Juta. Zij zijn allemaal vanuit verschillende invalshoeken betrokken bij dit boeiende onderwerp en staan open voor de discussie met de bezoekers. Het congres wordt in de avonduren besloten met het Professorendebat tijdens het networking diner met als titel “Meetbaarheid van soft controls”.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie