Protiviti Internal Audit Innovation Award 2021

05-10-2021

Hoe creëer je een meerwaarde door een innovatieve aanpak? Protiviti en IIA organiseren dit jaar voor de zevende keer de Internal Audit Innovation Award. Deze prijs is in het leven geroepen vanuit de ambitie om internal audit als vakgebied verder te helpen.

En ook jij kunt meedoen! Waar ben jij of je team vernieuwend geweest in ons vak in het afgelopen jaar? Heb je bijvoorbeeld een baanbrekende benadering gekozen voor “remote auditing”, nieuwe technieken ingezet om met je collega’s samen te werken, of de perfecte inzet van software gerealiseerd? En wil je die kennis delen met jouw vakgenoten?

Doe dan mee en deel de innovatie die ons vak verder helpt! Meld je aan en stuur jouw idee in of nomineer een van je collega's vóór vrijdag 5 november. Stuur met je aanmelding een korte toelichting mee waarin je uitlegt waarom jullie idee in aanmerking komt voor de award. Dit mag in elke vorm worden aangeleverd (PPT, Word, Prezi, Youtube, Sway etc.).

Meld je hier meteen aan voor de bijeenkomst 18 november 2021. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie