Save the date: Macroeconomic and Geopolitical uncertainty webinar 24-10-2023

12-10-2023

ECIIA en EIRG (European Institute Research Group) nodigen u graag uit voor het webinar Macro-economische en Geopolitieke onzekerheid op 24 oktober 2023, van 15.00 tot 16.00 uur (CET).

Chief Audit Executives rangschikten macro-economische en geopolitieke onzekerheid als het op twee na grootste risico voor organisaties in de kwantitatieve enquête van het rapport - samen met veranderingen in wet- en regelgeving. Dit is de hoogste positie sinds het begin van het onderzoek in 2018.
 
Macro-economische en geopolitieke onzekerheid stond echter op de laatste plaats wat betreft interne auditinspanningen in het onderzoek van dit jaar. Maar dat zou deels een gevolg kunnen zijn van de bijzondere aard van het risico, omdat er enorme hoeveelheden inspanning worden besteed aan de gevolgen van deze bedreigingen.
 
Tijdens dit webinar zullen we onderzoeken wat de bedreigingen zijn waar CAE's zich het meest zorgen over maken en vooral hoe Internal Audit organisaties kan helpen om beter om te gaan met de uitdagingen van macro-economische en geopolitieke onzekerheid.
 
Dit evenement is gratis en zal in het Engels worden gehouden. Het CPE-aanvraagformulier zal worden verstrekt aan het einde van het webinar en zal door elk lokaal instituut worden uitgereikt.

U kunt zich via deze link registreren.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie