Terugblik PAS Conferentie 2016

24-11-2016

Op 17 november 2016 vond de PAS Conferentie plaats op Landgoed de Horst in Driebergen. Het is dé conferentie voor internal auditors en accountants die werken bij een kleinere IAF. RSG Finance was dit jaar hoofdsponsor van dit event: "Het was een zeer energieke en informatieve dag, zodat we kunnen terugkijken op een geslaagde conferentie."

Na de plenaire sessie waarin John Bendermacher sprak over de herziening van de Nederlandse Corporate Governance Code en Leonard Boogers een boeiend praktijkverhaal over cultuur en gedrag bij Arcadis deelde, gingen de deelnemers uit elkaar in break out sessies. Hierin werden onderwerpen als privacy, het auditen van Agile projecten, de nieuwe CAE Services en ethical hacking besproken.

De enerverende dag werd afgesloten met een plenaire presentatie van Hans van Breukelen. Als voormalig keeper van PSV en het Nederlands elftal in 1988 en huidig Technisch directeur van de KNVB en lid van de RvC van PSV nam hij de deelnemers mee in de overeenkomsten en verschillen tussen organisatie en sport.

Hoofdsponsor: "RSG Finance vond het leuk dit geslaagde event te sponsoren en wil alle bezoekers graag bedanken voor hun aanwezigheid en input op het event!"

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie