17-10-2012
17-10-2012

Training IIA Toolbox voor interne auditdiensten op 13 november

Natuurlijk doe je de goede dingen, als internal auditor. Maar....is het aantoonbaar? Dezelfde vragen die jij waarschijnlijk aan je auditees stelt, moet je ook jezelf stellen. Zijn de verantwoordelijkheden van Internal Audit helder belegd? Is er beleid, zijn er procedures? Een formeel kwaliteitsprogramma? Evaluaties van je mensen en de audits die je doet? En......denk je dat je voldoet aan het International Professional Practices Framework?

Als je een paar keer “nee” zegt, maar geen tijd hebt om van scratch IPPF te implemeteren, is deze training met Elly Stroo Cloeck wat voor jou! Maar ook als je je gewoon eens wil benchmarken met anderen die net zijn gestart met een audit functie opzetten moet je 13 november blokkeren in je agenda! De toolbox bestaat uit templates en voorbeelden, om effectief en efficient een “Handboek IA” voor je afdeling in te richten. Elly vult dit aan met praktische tips en een stappenplan, maar ook met valkuilen die vermeden moeten worden!

Elly Stroo Cloeck RE RA CIA CISA heeft 20 jaar ervaring als externe financial en IT auditor bij een van de big 4, en ruim 10 jaar ervaring als internal auditor en als risico manager. Haar werkzaamheden als Hoofd Internal audit bij Arcadis, Aon en LM Windpower en Hoofd risicomanagement bij Ahold geven haar een brede visie op Risico management en Internal Audit. De audit afdelingen van Arcadis en LM Windpower heeft zij “van scratch” opgezet. Als zelfstandig ondernemer adviseert zij bedrijven bij het opzetten of professionaliseren van Internal Audit afdelingen. Elly heeft in 2009 mede bijgedragen aan de ontwikkeling van de IIA Toolbox.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie