Uitnodiging tot Innovatie: word Lid van de NIEUWE Professional Practices-netwerkgroep over AI

29-01-2024

Het Professional Practices-netwerk bestaat uit internal audit experts, die het interessant vinden om gezamenlijk vaktechnische uitdagingen aan te pakken en ervaringen met elkaar te delen. Ook worden binnen een netwerkgroep complexe vaktechnische vragen, consultaties en andere vaktechnische publicaties besproken. Twee keer per jaar wordt er een CPP-dag ofwel vaktechnische middag voor het gehele netwerk georganiseerd.

We willen ons netwerk uitbreiden met een nieuwe groep Artificial Intelligence. 
AI is één van de snelste ontwikkelingen op dit moment, en voor internal audit zowel een object van onderzoek als een tool om de audits te versnellen en verbeteren.
Voor deze groep zoeken we ervaringsdeskundigen met een grote interesse in AI en de impact ervan. Of je nu een datawetenschapper, AI-onderzoeker, technologie-enthousiast of …. bent, jouw inzicht en expertise zijn belangrijk.

Deelname aan de AI-groep biedt je:
-    Kennisuitwisseling: Deel inzichten en leer van gelijkgestemde AI-experts en -enthousiasten.
-    Samenwerking: Werk samen aan spannende projecten en onderzoek.
-    Periodieke Resultaten: Richt je op het daadwerkelijk opleveren van concrete resultaten, zoals publicaties, of nieuwe methodologieën.
-    Netwerkmogelijkheden: Breid je professionele netwerk uit.
-    Ontwikkelingskansen: Blijf op de hoogte van de nieuwste AI-trends en -technologieën en pas deze toe in je vakgebied.

Ben je klaar om deel uit te maken van een groep die AI binnen de internal audit sector naar een hoger niveau tilt? Of ben je geïnteresseerd, en heb je vragen en suggesties?
Neem dan contact met ons op via een mail naar zoelle.yusufi@rvo.nl of TOosterveld@Citco.com.  
We kijken uit naar je bijdrage aan onze groep om samen de toekomst van AI binnen internal audit vorm te geven!

Meer informatie over het PP-netwerk vind je via deze link.
Wil je je aanmelden, heb je ideeën om een nieuwe groep op te starten, of heb je in het algemeen vragen over het PP-netwerk? Mail deze gerust naar: vaktechniek@iia.nl
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie