14-11-2012
14-11-2012

Uitreiking IIA certificaat aan Internal Audit van Equens SE op 16 oktober jl.

Jack Euwema, Hoofd Internal Audit van Equens SE: “De externe toetsing, de uitkomsten daarvan en (her)certificering zijn een hoogtepunt in 2012 voor de Internationale Audit afdeling van Equens SE en haar medewerkers.

Het is niet slechts een erkenning van de implementatie en effectiviteit van het professionele audit framework binnen Equens SE maar tegelijkertijd een waardering voor de inspanningen die zijn geleverd door medewerkers en mijn voorgangers.
Het biedt echter vooral een waarborg voor de klanten en andere belanghebbenden van Equens SE dat audit werkzaamheden en de daarmee geleverde “assurance” geleverd worden volgens internationaal erkende standaarden. Dat is voorwaar geen sinecure voor een bedrijf dat zo een vitale rol speelt in het betalingsverkeer in Nederland, Duitsland en Italië.

De toetsing zelf hebben we ervaren als efficient, professioneel en plezierig. Hier en daar hebben we het IIA zelfs op een vleug humor weten te betrappen. Al met al kijk ik terug op een exercitie met veel toegevoegde waarde voor audit en de omgeving waarin zij opereert.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie