Topical Requierements - Cybersecurity

11-04-2024

Op 9 januari 2024 zijn de nieuwe standaarden (GIAS) gepubliceerd. Aanvullend zullen er in het IPPF ook Topical Requirements (TR) worden opgenomen. Dat zijn richtlijnen voor het auditen van specifieke topics, die grote impact kunnen hebben op de organisatie en door veel IAF’s worden onderzocht. De TR beogen de consistentie en kwaliteit van dergelijke audits te borgen.

Als eerste TR is nu de TR Cybersecurity in draft verschenen en open gesteld voor consultatie. 
Net als voor de GIAS nodigt het IIA het publiek uit om commentaar te leveren op dit concept, gedurende een periode van 90 dagen die loopt tot 3 juli 2024. 

Meer  informatie over de TR Cybersecurity kunt u vinden op Public Comment Period Now Open (theiia.org). Wij nodigen u uit deel te nemen aan de survey om uw opmerkingen te delen. 
Deel deze informatie ook gerust met andere interne auditors en belanghebbenden. Ook als IIA Nederland zullen wij op deze draft reageren. Zodra deze reactie gereed is, zal deze worden geplaatst op de website van IIA Nederland, zodat u hier kennis van kan nemen en indien gewenst nog aanvullend kan reageren.
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie