Vooraankondiging: 30 online bijeenkomsten over internal audit topics

25-06-2020

Vanaf september organiseert IIA Nederland in samenwerking met Ferocia 30 online bijeenkomsten. Tien voor internal audit relevante thema’s, geselecteerd uit onder meer het innovatieplatform en het rapport Risk in Focus 2020, zullen hierbij in drie dieptesessies worden belicht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan thema’s als business continuity management, cyber resilience en sustainability.

Voor ieder van de tien thema’s organiseren we drie virtuele bijeenkomsten:

  • Een training van 2 uur, waarin het thema op een interactieve manier door een expert wordt belicht.
  • Een diepte-interview van 2 uur, waarin een prominente ervaringsdeskundige zijn of haar praktijkkennis op het thema deelt en vragen hierover van de interviewer en de deelnemers beantwoord.
  • Een netwerkbijeenkomst van 2,5 uur, waarbij deelnemers op een leuke en interactieve manier met elkaar over het thema praktijkervaringen kunnen uitwisselen, best practices kunnen delen, elkaar tips kunnen geven en/of contactinformatie kunnen uitwisselen.

 

Strippenkaart en individuele deelname

Voor ieder van de 30 bijeenkomsten (goed voor 2 PE-punten per bijeenkomst) kan los worden ingeschreven. Bovendien gaan we het mogelijk maken vooraf een strippenkaart te kopen, zodat meerdere bijeenkomsten naar keuze met een aantrekkelijke korting kunnen worden gevolgd. Vanzelfsprekend wordt het hierbij mogelijk de congresvouchers in te leveren. Op deze manier hopen we iedereen in de gelegenheid te stellen dit jaar toch op een leuke en leerzame manier aan de PE-verplichting te voldoen!

Meer informatie volgt snel! Toch vragen hierover? Je kunt terecht bij IIA Nederland, Annemiek van Raalten, trainingen@iia.nl / 06-16445764

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie