19-05-2011
19-05-2011

Voorlichtingsbijeenkomst over kwaliteitsonderzoeken

Op 11 mei 2011 organiseerde het NBA een voorlichtingsbijeenkomst over de uit te voeren kwaliteitsonderzoeken bij internal audit diensten. Vanaf 2011 is het IIA geaccrediteerd om alle kwaliteitsonderzoeken uit te voeren bij internal audit diensten waar RA’s werkzaam zijn, die ook lid zijn van IIA. De voorlichtingsbijeenkomst werd zeer goed bezocht. 150 belangstellenden hadden zich aangemeld. Oscar van Agthoven voorzitter van het College Kwaliteitsonderzoeken van het Nivra zette uiteen hoe het accreditatieproces is verlopen. Vervolgens presenteerde Sander Weisz, voorzitter van IIA de visie van IIA op kwaliteitsonderzoeken.

De laatste inleiding werd verzorgd door Marcel Bongers, voorzitter van het College Kwaliteitsonderzoek van IIA en Aad Vincenten, die een ruime ervaring als teamleider heeft opgedaan bij de toetsingen van kleine tot zeer grote auditdiensten.

 
Marcel Bongers         Aad Vincenten

Na deze inleiding beantwoorde het panel van sprekers de vele vragen die uit de zaal werden gesteld.

Bekijk de presentaties
Lees het verslag

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie