10-11-2015
10-11-2015

[YP] Terugblik Future Talent Event

Op 20 oktober organiseerde de IIA YP commissie een Future Talent Event bij de Rabobank. Tijdens dit event werden de 40 YP-ers meegenomen op een waanzinnige reis naar de toekomst, waarin gesproken werd over de talenten, eigenschappen en competenties die een (jonge) auditor moet hebben om ook in de toekomst nog vooruitstrevend te zijn.

Wij zijn inmiddels alweer een week verder en als organisatie nog heel even aan het nagenieten van deze geweldige middag. Een middag die in het teken stond van leiderschap, ontwikkeling, lef, ambities, motivatie, enthousiasme, gezelligheid en netwerken. Wij kijken zeer tevreden en trots terug op een geslaagd event, dankzij de inbreng van alle deelnemers, vrijwilligers in de commissie en natuurlijk de sponsoren!

De presentaties van onze sprekers Rinus van der Struis, Nienke Meijer en Bob van Kuijck waren boeiend en inspirerend. Zij hebben hun visie op toekomstig leiderschap en future talent en hun persoonlijke ervaringen met ons gedeeld. De belangrijkste boodschappen van de dag waren onder andere:

  • Neem zelfregie over eigen carrière
  • Denk niet wat een ander vind dat je moet denken, je bent verantwoordelijk voor je eigen toekomst
  • Zorg voor welwillende tegenwerking

Ben je nieuwsgierig naar de rest van de uitkomsten van het Future Talent Event? Binnenkort volgt een mooi vervolgverslag in het IIA Magazine op basis van alle uitkomsten.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie