De risico's van ethical hacking

Over Wouter
Wouter van Dongen CISA, CISSP is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in het IT-security en web development vakgebied. Naast het runnen van zijn eigen bedrijf DongIT, geeft Wouter regelmatig presentaties, gastcolleges en workshops over ethisch hacken, IT-security en cybercrime. Wouter is afgelopen jaren meerdere malen in de media geweest met betrekking tot geconstateerde beveiligingslekken en issues bij grote bedrijven, banken en publieke instanties. Ook wist hij zich als beveiligingsonderzoeker binnen een jaar in de Top 10 wereldwijd te vestigen van bug bounty platform Bugcrowd.

Over de presentatie
Tijdens zijn presentatie zal Wouter vertellen over (ethisch) hacken, met diverse interessante voorbeelden van hacks die hij in het verleden heeft uitgevoerd. Hij zal verder in gaan op de risico's van hacken en toelichten hoe ethisch hackers kunnen samenwerken met bedrijven om de beveiliging te verbeteren, aan de hand van voorbeelden/cases.

Terug naar het congres

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie