Audit tooling webinar reeks: Conify

Wij kondigen hierbij onze nieuwe reeks webinars aan waar diverse leveranciers (partners en sponsoren) hun audit management oplossingen kunnen presenteren aan onze leden. Na het succes van twee jaar geleden, waarbij onze leden de sessies als uiterst waardevol hebben ervaren, zijn we verheugd om deze kans opnieuw aan te bieden. Deelnemen aan de webinars is kosteloos maar je ontvangt wel 1 PE punt als je 60 minuten lang het webinar hebt gevolgd. 

We starten de reeks half mei en deze loopt tot eind juni. Elke dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur. Je moet je voor elk webinar aanmelden. Klik op de linkjes naar keuze om je aan te melden.

28 mei 2024
Titel: Audit tooling webinar reeks: Naris - Naris GRC
Tijdstip: 16:00-17:00

18 juni 2024
Titel: Audit tooling webinar reeks: Cerrix
Tijdstip: 16:00-17:00

Aanmelden

Realiseren van een effectieve risicobeheersing: Audit Management en een verbeterde samenwerking tussen de lines of control

Internal Audit is een cruciale schakel binnen het 3 Lines model van de IIA. Het model van de IIA onderkend dat een efficiënte benadering van risico management alleen haalbaar is met een gecoördineerde, gestructureerde en organisatiebrede aanpak. Hopex van MEGA helpt dit voor elkaar te krijgen, juist doordat de samenwerking tussen lines centraal staat. Als auditor, vanuit een holistische blik, direct in het hart van de organisatie. Natuurlijk slaan we de brug naar operationele systemen en kansen voor AI. En dan aan de slag gericht op het realiseren van je auditplan. 

Bullet points 
•    Synergie tussen 3 lines: a key succes factor
•    Realiseren van samenwerking tussen 3 lines: gebruiken van beschikbare kennis en documentatie
•    Samen aan de slag met risico’s
•    Hoe ziet dit eruit in Hopex? (demo)

Sprekers
•    Marco Hill, Data & GRC consultant en IT-auditor, Conify Technology
•    Olivier Gilles, Solutions consultant, Mega International

Doel
Na de bijeenkomst ben je bekend met HOPEX en ben in staat om op hoofdlijnen te bepalen welke waarde HOPEX voor het efficient inrichten van Audit Management. Daarnaast heb je een praktisch inzicht in de manier waarop HOPEX kan helpen bij het efficient inrichten van het 3 Lines Model.

Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar, gaat je ermee akkoord dat wij uw gegevens delen met de aanbieder. Dit is nodig in verband met de link die je te zijner tijd voor dit webinar gaat ontvangen.

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie