Certified ISO 31000 Risk Management Professional (EXTERN)

(Externe opleider - Leden van IIA Nederland krijgen 10% korting)
Je kunt de kortingscode aanvragen via trainingen@iia.nl

Wil je je eigen ziens- en werkwijzen spiegelen aan dé internationale richtlijn op het gebied van risicomanagement? En wil je ook kunnen aantonen dat je de theorie beheerst? Deze intensieve driedaagse training leidt op tot het wereldwijd erkende ISO 31000 Foundations Level – CRMF® Certificate van het Global Network for Independent Certification (www.gnic.be).

Inhoud van de training
De ISO 31000 richtlijnen definiëren ‘risico’ als het effect van onzekerheid op het bereiken van doelstellingen. Daarbij gaat het niet alleen om bedreigingen, maar ook om kansen die van invloed zijn op het realiseren van die doelstellingen. Het document biedt naast een gemeenschappelijk begrippenkader een generiek raamwerk en proces voor risicomanagement.

Om risicomanagement effectief in te bedden in de organisatie hebben de betrokkenen een gemeenschappelijke taal nodig. ISO 31000 voorziet in algemeen aanvaarde begrippen en definities. Ook verschaft het een gezamenlijk kader om gericht met de onzekere toekomst om te gaan. De standaard fungeert als paraplu boven de - op risicomanagement gebaseerde - normen zoals ISO 9001, ISO 14001 en ISO 22000. Daardoor is deze richtlijn erg waardevol bij het geïntegreerd omgaan met kansen en bedreigingen.

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE.

Registratie
Aanmelden kan alleen op de website van Stay Future Proof. Als IIA Nederland lid ontvang je 10% korting. Je kunt de kortingscode aanvragen via trainingen@iia.nl

Datum
11, 12 en 13 september 2024

Tijd
09:00 tot 17:00 uur

Locatie
Regardz La Vie, Utrecht (vlakbij CS)

Prijs
Training: € 2.350,- (excl. btw), examen: € 250,- (excl. btw)

Doelgroep
Algemeen en  operationeel managers, financial en business controllers, (IT) risk managers, kwaliteitsmanagers, ISO- en KAM-auditoren, security, facility en business continuity managers, compliance officers, internal, operational en financial auditors. 

Docent
Marinus de Pooter  heeft ruim 25 jaar internationale management-, consulting- en trainingservaring op het gebied van performance, finance, audit, compliance, quality en risk. Sinds 2014 is hij Certified Trainer bij G31000.

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie