IIA Nederland: Update Ethiek 2022

"Binnen onze organisatie bestaan voldoende mogelijkheden om aan de bel te trekken, maar alle loketten en maatregelen hebben kennelijk niet het gewenste effect gehad." – John de Mol (over de schandalen rondom The Voice of Holland).

Morele moed en psychologische veiligheid. Twee thema’s die niet alleen ontzettend relevant zijn voor u als internal auditor, maar ook voor medewerkers van de organisatie waar u werkt. In deze Update Ethiek worden deze thema’s afzonderlijk én in onderlinge samenhang behandeld. 

De Update Ethiek bestaat uit twee onderdelen:

  1. Morele moed
  2. Psychologische veiligheid

Elk onderdeel is opgebouwd uit een video, een artikel en een podcast. Ook ontvangt u praktische handreikingen om deze ‘ongrijpbare’ thema’s te kunnen meten en in uw eigen werkomgeving te bevorderen. 

In de Update Ethiek komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • De moedparadox
  • Be-moed-igende hulpbronnen
  • Waarom het moeilijk is je uit te spreken?
  • Hoe verhouden morele moed en psychologische veiligheid zich tot elkaar?
  • Hoe kun je tegenspraak organiseren?

Het doornemen van de totale leerstof neemt ongeveer 2 uur en 40 minuten in beslag. De leerstof bevat ook een tweetal opdrachten. De training eindigt met een examen. Dit examen bestaat uit 20 meerkeuzevragen. U heeft maximaal 20 minuten om deze vragen te beantwoorden. Om te slagen dient u minimaal 75% van de vragen goed te beantwoorden. Na afloop van het examen ziet u direct of u geslaagd bent. Ook wordt dan uw score per onderdeel getoond. Indien u geslaagd bent, dan ontvangt u direct daarna per e-mail het PE-certificaat (goed voor drie PE-punten). Indien u niet geslaagd bent, dan mag u het examen maximaal twee keer herkansen.

Prijs
Prijs: Leden 120,-/ Niet-leden 180,-

PE Punten
3

Doelgroep

Aanmelden
Terug naar online trainingen.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie