Certificaat Kwaliteitstoetsing voor ASML

26-03-2018

Afgelopen najaar ontving de Internal Auditafdeling van ASML uit handen van Robert Bogtstra en Kees Gerestein (FSV Risk Advisory) het Certificaat Kwaliteitstoetsing. FSV Risk Advisory heeft de externe kwaliteitstoetsing uitgevoerd op naleving van de IIA Standaarden.

Marcel van Raan, CAE van ASML: "Ik ben zeer te spreken over de aanpak en uitkomst van deze kwaliteitstoetsing door FSV. De uitkomst geeft mij een bevestiging van de kwaliteitsstandaard die wij bij ASML Internal Audit dagelijks nastreven. Daarnaast wil ik FSV bedanken voor hun suggesties voor verdere verbetering".


V.l.n.r. Roy van Helden, Kim Visschers, Robert Jan van der Vliet, Guus Jacobs, Kees Gerestein (FSV Risk Advisory), Simone Ooms, Martin van Duyse, Danny Feller, Marcel van Raan, Jeroen Taphoorn, Robert Bogtstra (FSV Risk Advisory), Daniel van Iersel, Aldwin Wijnveld.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie