Certificaat Kwaliteitstoetsing voor Nederlandse Loterij

18-02-2020

Op 13 februari 2020 ontving Diederik Geerits, hoofd Audit & Risk bij Nederlandse Loterij (NLO), het IIA kwaliteitscertificaat uit handen van Robert Bogtstra van FSV Risk Advisory.

Diederik Geerits: “Wij zijn zeer verheugd met het eindoordeel van de externe kwaliteitstoetsers van FSV Risk Advisory, dat de huidige opzet en werking van het interne kwaliteitsbeheersysteem van Internal Audit voldoet aan de IIA standaarden. Internal Audit heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om de kwaliteit van de Internal Audit Functie verder te verbeteren om zoveel mogelijk waarde toe te voegen voor haar stakeholders. Naast de erkenning en waardering voor de Internal Audit afdeling binnen NLO, hebben wij deze toetsing ervaren als een bevestiging van de kwaliteit van Internal Audit. De toetsing was leerzaam en professioneel en helpt ons om de kwaliteit te blijven verbeteren.“

Vlnr: Ivo Kessler, Melvin van Laar, Diederik Geerits, Robert Bogtstra (FSV Risk Advisory), Niels Onkenhout (CEO) en Thierry Monster. Niet op de foto aanwezig: Evelien van Domselaar.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie