Certificaat Kwaliteitstoetsing voor ProRail

09-10-2018

Begin oktober 2018 ontving Reinier Kamstra, hoofd Corporate Audit van ProRail, het Certificaat Kwaliteitstoetsing uit handen van Guus van Gameren, voorzitter Commissie Kwaliteitstoetsing van het Instituut van Internal Auditors.

Reinier Kamstra: "De uitkomst van de kwaliteitstoetsing is een fijne bevestiging dat we ons auditproces op orde hebben. We zijn niet alleen blij met de uitkomst van de toetsing maar vooral ook met de positieve feedback van onze stakeholders. Aan de ene kant is de certificering een mooie bevestiging van de professionele invulling van ons werk, aan de andere kant geldt natuurlijk dat we elke audit weer opnieuw moeten zorgen dat de kwaliteit goed is, the proof of the pudding is tenslotte in the eating. We hebben de samenwerking met de toetsers van het IIA als prettig en professioneel ervaren en hun aanbevelingen zullen ons helpen om onze kwaliteit continu te blijven verbeteren."

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie