Genomineerden SVRO Scriptie Award 2021

17-08-2021

Er zijn dit jaar drie studenten genomineerd voor de Internal Audit Scriptie Award van IIA Nederland: Guido Kamp, Alle Koolstra en Niels Smit. 

De SVRO Scriptie Award nomineert relevante en originele scripties die bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties. Met  ingang van 2017 heeft de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) van IIA Nederland de Internal Audit Scriptie Award ingesteld.

Tijdens ons Congres op 16 september wordt de winnaar van de SVRO Internal Audit Scriptie Award op feestelijke wijze bekend gemaakt.

De scripties

Guido Kamp, Universiteit van Amsterdam
Balans tussen internen en externen bij de Internal Audit Functie - Exploratief onderzoekAlle Koolstra, Universiteit van Amsterdam
Gedrag in Audit - Kleur bekennen over methoden voor het auditen van gedrag

 

Niels Smit, Erasmus Universiteit
Innovating Internal Audit Functions - What should internal audit functions do to enhance their innovative potential?

 

Over de Internal Audit Scriptie Award

De Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) van IIA Nederland heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het vakgebied van internal auditing te stimuleren onder de deelnemers van de post-master opleidingen in Nederland. Scriptanten die met hun relevante en originele scripties bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties met een wetenschappelijk kwalitieve basis, kunnen voor een nominatie in aanmerking komen. Met het uitreiken van de Internal Audit Scriptie Award gaat IIA Nederland verder met het ondersteunen, ontwikkelen en promoten van het beroep en vak internal audit in Nederland.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie