Gratis boek voor eerste 100 deelnemers IIA Congres

04-05-2021

Het IIA Congres... Gaat het weer lukken? We durven het bijna niet eens te dromen. Is in september het leven weer wat normaler? Komen we dan weer samen in Hilversum voor dit mooie event - to 'Reinvent & Reconnect'? Laten we het hopen.

Het IIA Congres belooft weer als vanouds te worden met topsprekers, een inhoudelijk sterk programma, een prachtige locatie en goede catering. Maar het fijnste is het samenkomen met elkaar. Vakgenoten ontmoeten. Netwerken en bijpraten. Samen een kop koffie of biertje drinken. Wij gaan ervan uit dat het weer kan en wat kijken we er ongelooflijk naar uit. Hopelijk jij ook.

Gratis boek

De eerste 100 deelnemers krijgen het boek ‘Werk heeft het gebouw verlaten’ (inkijkexemplaar) van Jitske Kramer. Zij is corporate antropoloog en een van de sprekers tijdens het IIA Congres op 16-17 september 2021.

Werk heeft het gebouw verlaten

Jitske schreef het boek tijdens de tweede lockdown in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven. Werkritmes liggen al maanden volledig overhoop, we worden geconfronteerd met onzekerheid, crisisbeslissingen en de noodzaak tot aanpassen en veranderen. Het thuiswerken kreeg een vlucht, wat vraagt om meer dan houtje-touwtje-onlinekantoortje spelen.

Crisis of transformatie?

Hoe pas je jouw organisatiecultuur hierop aan? Hoe geef je leiding op afstand? Wat kun je nu doen om er op de lange termijn beter uit te komen? Hoe behoud je de trots op de organisatie en de verbinding met je team, ook als je elkaar weken en soms maanden alleen digitaal kunt zien? Is dit een crisis of een transformatie? En welke nieuwe rituelen zijn nu nodig?

Hoe pas je jouw organisatiecultuur aan?

Sommigen van ons mogen nog steeds niet naar kantoor, anderen moeten manieren vinden om binnen alle coronamaatregelen toch veilig door te werken. De tijd en locatie van ons werk leek tot maart 2020 vanzelfsprekend, maar dat is inmiddels wel veranderd. Het is een verandering die onderdeel is van een wereldwijde cultuurshock en een verandering die grote impact heeft op elke organisatiecultuur.

Met vragen als: Hoe geef je leiding op afstand? Hoe werk je samen aan een project als je elkaar niet kunt ontmoeten? Hoe blijf je verbinding houden en je trots over jullie prestaties? Hoe zorg je ervoor dat niemand vereenzaamd of juist ten onder gaat door de werkdruk? Hoe werk je nieuwe mensen in? Hoe bespreek je lastige zaken en houd je de sfeer ook op afstand goed? Kortom: hoe pas je jouw organisatiecultuur aan deze nieuwe context aan?

Schrijf je in voor het IIA Congres 2021

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie