Het IIA Innovatieplatform nu live!

17-09-2020

Sinds deze week ondersteunt het IIA alle leden die willen innoveren via een speciale sectie op de website: het Innovatieplatform.

Het Innovatieplatform toont innovatieve oplossingen op het gebied van internal auditing, voorzien van good practices, relevante achtergrondliteratuur en de namen van experts (binnen of buiten internal audit) die concrete ervaring hebben met de desbetreffende innovatie en die dat graag willen delen.

Omdat innovatie niet stil staat, zal het platform in ontwikkeling blijven en telkens nieuwe inzichten bieden. Leden kunnen met elkaar in gesprek gaan en zelf documenten uploaden. Per topic is er een moderator die het onderwerp actualiseert en discussies faciliteert. Zo wordt het een platform van halen en brengen, waar leren van elkaar voorop staat om innovatie binnen de eigen internal audit afdeling te faciliteren. De huidige versie van het platform is dus een startpunt, waarmee wordt beoogd het vliegwiel van leren van elkaar en innoveren op gang te brengen.

Het platform schetst een totaalbeeld. Elke IAF is anders en heeft andere behoeften. Misschien is jullie IAF juist al heel ver met een bepaalde ontwikkeling. In dat geval kun je collega’s mogelijk helpen met het delen van jullie good practices. Anderzijds vind je er mogelijk ook de handvatten die je zoekt. Reden te meer dus om snel een kijkje te nemen op het nieuwe innovatieplatform en je suggesties of vragen achter te laten of je zelfs aan te melden als expert of moderator op een topic!

Naar het Innovatieplatform

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie